Websites

Ik hou me ook bezig met het maken en onderhouden van websites. Ontwerpen van functionaliteit, mooie layouts maken, programmeren en problemen oplossen. Teksten schrijven. Bezoekers van de sites helpen. Leuk om te doen!

Te veel betaald met je OV-Chipkaart?

Te veel betaald met je OV-Chipkaart?

De vervoersbedrijven (zoals NS en Connexxion) verdienen 16 miljoen euro per jaar door te veel geld af te schrijven van je OV-chipkaart. Gelukkig kun je dat geld terugvragen. Gebruik de OV-checker om te zien of je ook geld terug kunt vragen.
Over deze site

Over deze site

Over de opbouw van deze site. Thema's, sub-thema's, plug-ins, PHP en nog veel meer leuks voor de echte geeks.
Navigatie

Navigatie

In de kolom rechts naast elke pagina staat de "Navigatie". Dit blok toont hyperlinks naar de moederpagina, de zusterpagina en/of de kinderen van de huidige pagina. Hoe heb ik dit gemaakt?
Display Syntax

Display Syntax

It is not the first concern but once you got things working, it is nice to put some of the source code on a page. For that I use two components.
WordPress als CMS

WordPress als CMS

Vòòr november 2013 maakte ik gebruik van Joomla. Nu draait deze website onder Wordpress. Een interessante vraag is dan: "zou je nu weer voor WordPress kiezen?".
Website Pallas'67

Website Pallas'67

In de afgelopen jaren heb ik de website van de Wageningse Atletiekvereniging Pallas'67 uitgebouwd tot een informatiesysteem / social medium voor de vereniging: ledenlijst, agenda en wedstrijdkalender, autorisaties, on-line inschrijven, groepen van leden...
Verhalen van vroeger

Verhalen van vroeger

Een recentie uit onafhankelijke bron: "De verhalen spelen in de regio West-Souburg, zijn een sfeerbeeld uit die tijd (1930-1950), vlot geschreven en een aanrader."